Kleuren

Black

Deze kleur heeft een robuust ruw uiterlijk, vergelijkbaar met Blauwstaal, maar roestvast waardoor het als aanrechtblad of gevelbeplating goed te gebruiken is.

Copper

Het materiaal en de kleur koper zijn momenteel helemaal hot. Er kleven echter nadelen aan dit materiaal, zo slaat het door corrosie groen uit en is het materiaal erg zacht. De COL-NOX variant Copper is slijtvast en kleurvast, net als RVS.

Weathering Inox

Deze innovatie combineert de roodroestige kleur van weervast staal (vooral bekend onder de merknaam COR-TEN) met de duurzaamheid en hygiëne van RVS. Iemand die weervast staal binnen toe wil passen zal merken dat het materiaal binnen niet zijn gecorrodeerde uiterlijk krijgt, daarvoor is het vocht, zuur of buitenlucht nodig. Iemand die gecorrodeerd weervast staal binnen toepast zal erachter komen dat het afgeeft en vervelende plekken in kleding kan achterlaten, als je dit voorkomt door het met blanke lak te behandelen, haalt je het authentieke eraf.  Weathering inox van COL-NOX is hiervoor de uitkomst, wel de look van weervast staal, maar niet deze nadelen. Het is in gebruik net zo vriendelijk als RVS is, dus hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

Whitewash

Whitewash is een verfsoort wat zorgt voor een lichte landelijk uitstraling. Het nadeel van verf is dat dit niet geheel slijtvast is waardoor dit regelmatig bijgewerkt moet worden en het is niet geschikt voor elke toepassing. Col-Nox Whitewash heeft de lichte witte uitstraling maar heeft alle voordelen van RVS.

Gold

Goud is in het interieur weer helemaal hip maar is in aanschaf natuurlijk erg duur en het materiaal is erg zacht. De COL-NOX variant Gold is slijtvast en kleurvast, net als RVS.